Filmpjes

 

 

 

We hebben nog maar 1 filmpje maar wie weet volgen er nog meer over de activiteiten van De Red Bandana Country Dancers! Wij dagen u in ieder geval uit want

 

 

 

 

 

 

    U filmt en wij draaien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor ons eerste filmpje willen we heel graag Lars bedanken, én niet alleen voor het filmen maar ook het zo geweldig leuk bewerken van het filmpje. We kunnen u garanderen dat u er van zult genieten. Lars ontzettend bedankt!!! Daarnaast ook onze hartelijk dank aan Hilda, Miranda, Dia, Jopie, Arie, Corine, Emma, Gerda en Imma voor de grandiose hulp en ondersteuning op deze dag.  

 

 

 

 

 

Okay ons eerste filmpje. Waar gaat die dan over én wat is er zo speciaal aan......?

 

 

 

 

 

Op een dag kreeg Willem een uitnodiging van de Erasmus Universiteit met het verzoek om met de Red Bandana Country Dancers een workshop te gegeven om een internationaal volleybaltoernooi in stijl te openen. Willem slaakte even een diepe zucht. Hoe moest hij dit doen met de Engelse taal en kon hij wel genoeg leden vinden die hem hierin wilden ondersteunen. Maar Willem zou Willem niet zijn om dit bijzondere leuke evenement aan zijn deur voorbij te laten gaan en dus werden er al gauw plannen op tafel gelegd. Willem zag zichzelf al helemaal staan voor het publiek om de Freeze uit te lessen maar na overleg met de organisator van het toernooi, bleek echter dat deze dans voor het jonge publiek, zijn inziens, een veel té saaie dans zou zijn. Daar zat Willem dan, zijn hele plan was van tafel, wat moest hij nu beginnen……? Willem dacht diep na, haalde zijn wenkbrauwen op, krabde zich aan zijn voorhoofd en kreeg ineens een geweldige ingeving. Wat zou de organisator ervan vinden als hij de dans Rock Around The Clock, bij deze jonge mensen zou presenteren? Willem besprak zijn plannen met de organisator. Die werd vervolgens helemaal enthousiast bij het zien van de dans en het horen van de muziek van Every Cowboy's Dream van Rhett Akins. "Willem, zo zei, hij, dit is het helemaal, dit is precies wat we zoeken". Zo gezegd zo gedaan. De dans "Rock Around The Clock", zou worden gepresenteerd. We hoeven u niet uit te leggen hoe groot succes dit is geworden. Kijk naar het filmpje en oordeel zelf.