Verzorginghuis Simeon & Anna 2012

 

Zondag 15 Januari 2012 werd er een knalfuif gegeven in de vorm van een demo middag in het verzorginghuis Simeon & Anna. Welke tevens ter gelegenheid was voor Willem zijn moeder die haar 96 ste verjaardag vierde op Woensdag 18 Januari. De Red Bandana Country Dancers waren weer in grote getale aanwezig. En het mag gezegd worden: "Wat is het geweldig dat onze Willem op zulke fijne mensen kan leunen, bouwen én vertrouwen". Fantastisch!!!

 

Ook werd de Cowboy Yoodle Song gedanst waarna Willem een mededeling deed dat de zangeres van deze song aardig kan jodelen, maar dat er iemand in het publiek aanwezig was die hij kende die het nog véél beter kon. Niet veel later heeft Willem zijn moeder naar het podium gehaald, die daar heerlijk heeft zitten jodelen op een liedje dat ze vroeger als kind had geleerd ( ik was laatst met mijn kleine zus naar een feestje gegaan enz.). Natuurlijk had ze veel sukses en kreeg ze een flink applaus.

 

Lars heeft weer een filmpje van deze middag gemaakt. Makkelijk was dat niet, omdat veel film materiaal niet goed gelukt was. Toch heeft Lars er nog een leuk klein filmpje van kunnen maken die u hieronder kunt bekijken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's vriend van Emma

 

De vriend van Emma heeft deze middag heel wat foto's genomen waarvoor we hem dan ook heel erg willen bedanken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb