Lesdagen en Locaties

 

 

Wilt u ook leren country dansen ? Wij hebben weer plaats voor nieuwe leden!

 

Countrydansen is buitengewoon leuk om te doen. Het vrolijke ritme van de muziek, de gezellige sfeer onder elkaar, maken een dansles tot een bijzonder ontspannend uitstapje. Er wordt op verschillende maatsoorten gedanst. Iedereen maakt dezelfde bewegingen en doet dezelfde passen. Iedere dans heeft zijn eigen tempo en er wordt op verschillende niveaus gedanst, van beginner tot novice, van intermediate tot advanced.

 

Country dansen is niet leeftijd gebonden, dus ook bijzonder leuk voor senioren. Het is makkelijk om te leren, goed voor de conditie en je kunt met of zonder een partner dansen.

 

Het lesprogramma bestaat uit het leren van diverse dansen die voornamelijk worden gedanst op countrymuziek.  Meestal wordt per les één nieuwe dans geleerd. Gemiste dansen kunnen later gemakkelijk ingehaald worden, aangezien nieuw geleerde dansen regelmatig worden herhaald. Na de les is er vaak de mogelijkheid voor het aanvragen van verzoekjes.

 

U krijgt van elke nieuwe dans een danssheet mee zodat u thuis de dans kunt oefenen. Op de sheet vindt u informatie over de muziek, het type dans, het aantal tellen, de choreograaf en de dans zelf.

 

Lesdagen en  Locaties:

 

Maandagavond 

 

Lokaal Cultureel Cemtrum Lombardijen  (voorheen Wijkgebouw “ Lombardijen)

Menanderstraat 89  Rotterdam Lombardijen 

Tel: 010-291 74 84.

 

Tijden: 19.30 tot 22.30 uur

      

Een keer per maand organiseren wij een Vrijedansavond op Zaterdagavond. Er wordt gedanst op verzoekjes.  Deze dansavond is voor iedereen toegankelijk. De datum van deze dansavond, het adres en de locatie kunt u terug vinden op onze site onder het kopje “Dansavonden”.  Eventueel kunt u ook bellen.

 

Nog niet overtuigd ? Komt dan eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen. U krijgt een gratis proefles.   

De danslessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur.

 

Wilt u meer informatie bv. omtrent lesgelden, locatie en dergelijke, neem dan even contact op met Willem Tel: 010-215 05 81.

 

Wij hopen dat u zich snel bij ons thuis zult voelen, en wensen u veel Country dans plezier toe.

 

Namens de Red Bandana Country Dancers 

Willem