Red Bandana de leukste country club van Nederland

Red Bandana op Flickr

 

 

Op onze site worden de foto's vertoond in een diashow. Hierdoor kunt u op uw gemak de foto's bekijken. Onder de dia's verschijnen kleine afbeeldingen. Gaat u met uw muis over de kleine foto’s dan lichten ze iets op. U kunt vervolgens ook met u muis op een andere foto klikken om zo een andere foto te activeren. De aangeklikte foto zal dan bovenin de diashow verschijnen.

 

 

 

 

Rechtsonder vind u drie kleine donkere knopjes, deze lichten op als u daar met uw muis overheen beweegt. De meest linkse is voor het terugkijken van de foto's, de middelste grotere knop voor het stilzetten van het beeld en de meest rechtse voor het vooruit spelen van de diashow. 

  

 

  

U kunt met de rechtermuis de foto's downloaden maar deze zullen verkleind worden gedownload. Op onze Flickr site kunt u echter de foto's in origineel formaat downloaden. De link staat onder de diashow. 

 

 

Klikt op de Flickr link, dan komt U op de hoofdpagina van onze Flickr site. 

 

De link: 

http://www.flickr.com/photos/redbandanacountrydancers/

 

 


 Wat u ziet: 

 

 

 

 

U ziet een overzicht van onze geuploade foto’s. Klik met uw linkermuisknop vervolgens op een foto die u wilt downloaden: 

   

 

 

 

U komt nu op een vervolgscherm waar de door u aangeklikte foto in een groter formaat wordt getoond. Aan de rechterzijde naast de foto vindt u drie symbolen. Klik op de meest rechtse dat is de pijl met daaronder een streep. 

 

 

 

Nadat u geklikt heeft met uw linkermuisknop op deze pijl krijgt u boven de pijl een nieuw klein schermpje te zien zoals hieronder is aangegeven: 

 

 

 Klik op "Original". De foto zal nu naar uw computer worden gedownload.

 

 

Naast de foto, rechts bovenin, ziet u twee schuine pijltjes, door hier op te klikken kunt u de foto vergroten en door er nogmaals op te klikken de pagina verkleinen. 


 

 

 

Wenst u terug te gaan naar het beginscherm van de site, klik dan linksonder de foto op de woorden: "Back To Photostream". U komt dan weer op de hoofdpagina van de site. 

 

 

 

Op de hoofdpagina kunt u de foto’s ook in onze "Albums" bekijken. Deze werden voorheen "Sets" genoemd. Dit vergemakkelijkt het terugkijken van foto’s en u kunt sneller zoeken naar foto’s. U hoeft hierdoor niet meer de hele site door te scrollen als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een foto van een bepaalde datum. 

 

 

Klik op de hoofdpagina van de Red Bandana Country Dancers op "Albums".  

   

 

 

 

Op de vervolg pagina, klikt u op één van de sets van u keuze. 

 

 


 

Wilt u onze Flickr site delen met anderen, bijvoorbeeld via Facebook, email en dergelijke, klik dan rechtsboven in de site onder de datum zoals hieronder is aangegeven. 

  

 

 

 Veel kijk plezier!